Handelsbetingelser

Definitioner:

Ejerskab:

CoSign hører under firmaet Korttrykkeriet v/Bjarne Høed Jensen, som har adresse på Langs Skoven 8, 8541 Skødstrup.

Aftalens parter:

“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv og som ved afgivelse af en bestilling til CoSign afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“CoSign” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer købers bestilling, og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:

På CoSign oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til CoSign via mr@cosign.dk

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er eksklusiv moms.

Fragtpriser:

Hjemmelevering med PostNord: 69 kr. – Pakkeshop/PostNord: 49 kr.

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på CoSign er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra CoSign udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Cosign om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og CoSign er først indgået, når CoSign ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Leveringstid:

Produkter på webshoppen kan normalt leveres indenfor 3-7 hverdage. Ring eller skriv til os hvis det haster.

Betaling:

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.

Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet først fra din konto, så snart varen bliver afsendt fra CoSign.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

På det tidspunkt, hvor de bestilte varer overgives til PostNord overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, herunder tredjemands forhold, til køberen. Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:

CoSign yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til CoSign i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter, skal efter køber har eller burde have opdaget manglen, ske til CoSign inden rimelig tid. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

CoSign har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for CoSigns kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og CoSign.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber. Heller ikke såfremt de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for CoSigns kontrol, f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
CoSign afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelsesret:

Meddeler Kunden www.CoSign.dk, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler www.CoSign.dk det modtagne beløb – medmindre der er tale om fejllevering eller fejlbehæftede vare. Derudover har kunden 14 dage til at returnere varen. Kunden betaler selv for retur forsendelse.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler, at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder samt specialfremstillede vare efter kundes eget design, medmindre disse er fejlbehæftede eller leveret senere end 14 dage fra ordredato.

Forbehold for ændringer:

CoSign forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Misbrug:

Misbrug af CoSign logo, shop indhold og layout medfører politianmeldelse.

Reklamation:

www.CoSign.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler).

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Ligeledes dækker reklamationsretten heller ikke ved DESIGN SELV varer. Stavefejl, kvaliltet af uploaded billeder, mm. er kundens eget ansvar.

Fakturaen skal fremvises til www.CoSign.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til www.CoSign.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

www.CoSign.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for www.CoSign.dk‘s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og www.CoSign.dk
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for www.CoSign.dk‘s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
www.CoSign.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Forbehold for ændringer:

www.CoSign.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:

Persondatapolitik
Nets Denmark A/S
FDIH / Forbrugerrådet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet Tænk
Forbrugerinformation